Svend Aage Nielsen

Svend Aage Nielsen

Personlig/Personal Blog

"FN MÅ UDVIKLES SOM ALTERNATIV TIL KRIG." JFK. Billedet har jeg taget den 7. 10. 1981 fra Empire State Building i New York af regnbuer over FN.

OM inspiration fra JFK og RFK se kennedysociety.dk Kontakt mig på mail:saan@svendaagenielsen.dk

Letters to two popes

common sensePosted by Svend Aage Nielsen Monday, November 27 2017 23:18:59
Her er mit åbne brev til først pave Johannes Paul II og derefter til ærkebiskop Desmond Tutu og til pave Frans om det uevangeliske i, at have udvidet oldkirkens Den nikænske Trosbekendelse med ordene i 3. trosartikel "... og fra Sønnen"

Den rette forståelse er, at Helligånden udgår fra Faderen fra evighed af, men den sendes i frelseshistoriens slutning af Jesus fra Nazareth.. I det juleevangelium, som vi snart vil høre om, at Helligånden skal komme over Maria - er det blasfemisk at tænke, at Sønnen udgår som meddelagtig i sin moders undfangelse.

Det særligt grelle er, at kirkerne i Vest: Den romersk-katolske, den protestantiske og den anglikanske alle lyver, når de angiver Den UDVIDEDE nikænske Trosbekendelse med det falske navn: Den nikænske Trosbekendelse.

De kan man se i katolikernes salmebog og i Den danske Salmebogs sidste sider under de falske betegnelser af begge vore trosbekendelses-tekster.

For Den apostolske Trosbekendelse gælder det, at den inkluderer Forsagelsen uden at nævne, at den ikke er en del af denne trosbekendelse.

Den 27. november 2017: Svend Aage Nielsen

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.